2013年9月5日星期四

www.shoxskove.com nike shox dti209

Eisenhower mislikt : Men nå mobilisere tropper containment, hvis tiden ikke er for sent? Hvis den japanske virkelig tungt samlet i Sør-Amerika, jeg er ikke bekymret for sac longchamp solde forsterkninger kom, har situasjonen helt erosjon ! Så tror jeg ikke like å gripe initiativet, drar nytte av distraksjon til sin japanske Gu, knuste offensiven i det nordamerikanske kontinentet, den nike sko off havet ! Generaler sier også fornuftig! En Yi smilte : Jeg gjør bare et forslag, hvordan du velger å ha nike free dommer !

Ting eller av innenlandske amerikanske General Marshall å ta en beslutning nå som de nike free run nå snakke om hvordan å løse så snart den japanske øya Madagaskar, helt åpne opp Indiahavet leia ! Etter kontinuerlig styrking av den japanske øya Madagaskar har ni divisjoner, sytten uavhengige infanteri brigader, seks artilleri vinge, en flygende hær og ti japansk -indiske militære rådgiver, den totale styrken på nesten en million. Konsentrert i et lite område så mange tropper angrepet ethvert område, vil det være flere ganger den overlegne kraft av min fiende kontring, dette nike free nøler med å iverksette de viktigste brohode landing operasjoner.

En Yi merkelig, Madagaskar, selv om det er 620 000 kvadratkilometer av den gigantiske, men senere på grunn av landbruksutvikling, hvordan ser ikke ut som kan levere millioner av soldater stasjonert lang vei. Fordi Madagaskar er veldig vanskelig å spille, så nike free bare spør, dette viktige passasjen choke Southwest indiske øyene må inkluderes i fremtiden nike free Sør territorium, av nike free allierte styrker for å sikre sikkerheten til Det indiske hav underveis! På dette punktet nike free ikke gjøre noen innrømmelser ! Eisenhower mislikt : Men, nike free britiske allierte tror de har mistet Vest-Asia, Persia, India, Burma og Malaya kontroll, så de er veldig nødvendig å få kompensasjon fra andre steder.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论