2013年9月1日星期日

www.shoxskove.com nike free bxi191

Jo mer østtyskere marsj til Moskva,nike free, møtte de sterkere motstand. Kazan også trakk døde under Stalin innsats, stadig organisere tropper fra øst til byen Moskva marsj, selv om tyskerne presset hardt, men aldri vært i stand til å kutte forsterkninger i Moskva, slåss mirakuløst patt ned. 2042 vinter, kommer spesielt tidlig denne måneden på 19, Moskva-regionen under første snøen i vinter, som ga Stalin stor tillit. Men en dag på en kamp eller skal opprettholdes, Sovjetunionen for å overleve, de kan ikke gjøre uten støtte fra Sør-Kina.

Dermed nesten desperat Stalin fort, og til slutt legge til side all ansiktet sendte Molotov til Sør, for å søke mer hjelp. På flyplassen holdt en grand velkomstseremoni, An Yi med Molotov samme limousin retur liten Sør-Kinahavet, for å delta på en stat bankett, natten umiddelbart begynne forhandlinger. I til flyet, Molotov også sac longchamp solde bekymret sørsiden for ikke å fornærme Tyskland, gir ikke et godt ansikt nike shox Look, har vært urolig, inntil nå helt satt sitt sinn. I april og mai i år besøk til Storbritannia og USA i løpet av isbrytende turen Molotov fruktbart.

Men med fallet av Stalingrad,nike shox sko, Moskva krig fullstendig kollapser Sovjetunionens posisjon i det internasjonale rask nedgang, på grunn av frykt for at Tyskland ville bruke etter svikt i Sovjetunionen beslaglagt krigsmateriell til de allierte om Fu Yinglun øyene og Afrika, har den amerikanske kongressen vært i avbrudd i Sør under diskusjon opp til milliarder av dollar i bistand leverer sovjetiske bestillinger, dette materialet brukes i stedet for Kuomintang og ** væpnede styrker. En Yi samtaler med Molotov til sammen i uken, hvor Molotov stormet fire grader halvveis gjennom, og gå ut, men neste dag de smiler unnskyldende bedende å gjenoppta forhandlingene, og til slutt i den 29. den dagen, den sovjetiske kommandanten Stalin personlig ta toget ankom provinshovedstaden Huo Liang Zhou City, med spesialiserte sikkerhet Yi personlig fløy her og snakker, og på en dag etter å ha signert en ny " kinesisk sovjetiske hemmelige avtalen. "

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论