2013年9月16日星期一

www.shoxskobe.com nike free csf481

Fan sykdom ga Shen Ying påpekte at en enhet. Shen Ying sa på omfanget av sykdommen, så opererer ganger om dagen, og svært plagsom. Fan sykdom smilte og ristet på hodet, ikke så komplisert, det nike shox sko her barn er fullstendig kontrollert av datasystemet, enten det er å åpne et vindu eller, rengjøring av glass Ye Hao, Ye Hao baking, blir disse automatisk registreres av sensoren utenfor de lokale data som trengs automatisk. nike shox dame Bare for å vise deg når det er justert i manuell modus. Så Shen Fan sykdom, men også med de av Houston Texans jersey planter og blomster å se hans inntekter, disse er også automatisk fylling, datamaskinen basert på ulike arter, og jordfuktighet sensor som er satt til å arbeide, er temperaturen inne i rommet automatisk reguleres, men det er forskjellig fra den type kommersiell air- condition.

Hvorfor ikke påvirke lystransmisjon, men senker temperaturen ? Fan svarte sykdom, som er nike shox norge mestre en ny teknologi, som i laminert glass taket utstyrt med en solcelle lading enhet kan være en del av energien omdannes til elektrisitet ved hjelp av automater nå nike shox dame ​​energien som brukes er av solenergi til elektrisitet for å oppnå, svært miljøvennlig. Og vanning vannet resirkuleres, utenfor en regnvannsamler ved filtrering enhet som kan gi opp standarder for å drikke rent vann.

Fan sykdom smiler, kan konstruksjonstegninger gi deg, men du minst et år ble ti hundre millioner kreditt, er svært lite sannsynlig å bli enda så lite penger å utnytte nike shox dame ah ? Så, er du villig til å ikke ønsker å bli nike shox dame utnyttet ? Shen Ying skrå øyne til utvalget av sykdomsfremkallende veien. Van hjertesykdom etter å ha lest litt, svarte nikkende, OK, la deg nike shox dame fungere som din Xieyu verktøy er ikke noe problem. Shen Ying hørte dette, nesten besvimte vind, hans ansikt rødmet rushed over, bittert hamre noen anses omfanget av sykdommen Jiehen.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论