2013年8月31日星期六

www.shoxskove.com nike free rcx5

Muling Ma øst fylket byen,nike shox sko, dekket med pinner og tørre blader på en åpen plass utenfor jungelen, kledd i en ordinær militære uniformer av hendene Xiong nike air max 1 En Yi ansikter før sè så høytidelig foran flere hundre meter utsiden av en stort tomt felt. For øyeblikket, i det humpete tomt felt, hundrevis av soldater er opptatt En Jiajun konvergens av et lemlestet lik kastet fra lastebil til baksiden av tilbaketrekking av bensin pit forbrenning, etterfulgt av deponi jord trøbbel. En Yi i høyre side trettifire kilometer utenfor den tette oppdateringen av Woodland Hills, kom spredte skudd fra tid til annen er det en Jiajun soldater flyktet opp i fjellene i å rydde opp spredte skogen 〗 〖 dato slik handling Kuibing har pågått en halv måned, fortsatt ofte gått glipp av noen arrestert.

Når okkupasjonsstyrken kan stole på den japanske Jiamusi tolvte bygging av jernbaner,nike shox norge, motorveier, akselererer inn i fart, den løse Hua Riverbanks området så snart som mulig inn i kontrollen, sammen med tjue hæren, fremme til forsiden Heilongjiang og Ussuri. Direkte trussel mot den japanske, ifølge noen Ussuri jernbanesikkerheten. En Yi ledet en tiende og ellevte hæren, samt de umiddelbare tropper angrepet langs Eastern Railway østover forhånd. Å forsinke En Jiajun angrep, den japanske jernbanen fører til Suifenhe, generelt legging av miner langs veien for å angripe brakt store problemer.

Kjenne min er en svært farlig jobb,nike shox dame, den japanske frykt minefelt An Jiajun Brannen ble raskt ødelagt, vasket så veldig tette gruver lagt etter en regnstorm ned fra fjellene på begge sider av sand og etterlater en tykk bunndekkende for minerydding i stor grad øke vanskeligheten. Som beskytningen ikke bruker, og høy temperatur forbrenning FAE enkel og effektiv måte er å grave sikkerhet Yi mener været har ryddet, luften er tørr, det er minelagt i nærheten Wandashan og Changbaifjellene skjæringspunktet tett jungel, en gang storstilt avskalling, eller å bruke samt høy temperatur forbrenning FAE minerydding metoder, er det stor sjanse for å forårsake skogbrann, en gang spre seg, ikke bare hindre militær marsj, men også for folk i Nordøst er også en stor katastrofe, mange er avhengige av livet i bush folk sannsynligvis ville sulte.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论